Weids groen landschap met de stad aan de horizon

Bed & Breakfast De Weijde Blick ligt aan de rand van het pittoreske dorp Schipluiden. Het is uitstekend te bereiken vanaf Delft en Vlaardingen. Vanuit uw logeeradres kunt u lopend, fietsend of varend het recreatiegebied Midden-Delfland verkennen.

Midden-Delfland wordt gekenmerkt door een weids groen landschap met karakteristieke boerderijen en oude dorpskernen, waar de stad bijna altijd aan de horizon zichtbaar is. U vindt hier veel informatie over de omgeving.

omgeving
omgeving
omgeving
omgeving
omgeving

Het platteland

In het oer-Hollandse polderlandschap van Midden-Delfland kunt u nog oog in oog komen te staan met ooievaars of lepelaars, grutto’s, buizerds en valken.

Er zijn diverse fiets- en wandelroutes die u leiden naar de mooiste plekjes in het gebied. Golft u graag? Op loopafstand vindt u pay and play Golfbaan Delfland.

Bruisende steden

De stad is hier nooit ver weg. U fietst in minder dan een half uur naar Delft of Vlaardingen. En met de auto bent u binnen een half uur in de binnensteden van Rotterdam of Den Haag. Daar kunt u uitgebreid winkelen, genieten van de vele musea en een drankje doen in één van de vele horecagelegenheden.

Bent u een strandliefhebber? Vanuit Bed & Breakfast De Weijde Blick rijdt u ook zo naar de kustplaatsen in het Westland.

Horeca rondom Schipluiden

Schipluiden beschikt over enkele prima horecagelegenheden. Zo kunt u in het dorp aan het water eten bij Paviljoen ’t Middelpunt of Huiskamerrestaurant Indigo. En even buiten het dorp, in de Vlietlanden, kunt u terecht bij Uitspanning Vlietzicht.

omgeving
omgeving